Mysterious Error

11 Feb 2019, 11:57Mysterious Error#1
ruylopezposts: 6since: 11 Feb 2019

When I click the "build" button I get this error eventhough I have the dll.

I really want to know why this happens and how to fix it. 

Thanks.

11 Feb 2019, 16:48#2
Panagiotis Charalampousposts: 2610since: 13 Jan 2017

Hi ruylopez,

Thanks for posting in our forum. Does this happen all the time? Can you try deteing the file, restart cTrader and try again?

Best Regards,

Panagiotis


Head of Community Management at cTrader
12 Feb 2019, 14:34#3
ruylopezposts: 6since: 11 Feb 2019

Thank you for your interest.

Yes, it happens all the time. I couldn't build a single bot or indicator yet because of this. I tried the followings:

- Deleting and recreating the file.

-Deleting cTrader and reinstalling.

-Building the file on a different computer.

12 Feb 2019, 14:39#4
Panagiotis Charalampousposts: 2610since: 13 Jan 2017

Hi ruylopez,

When you say the file, do you mean the cBot file or the dll? Does this happen on other computers as well? Does it happen with all cBots or only one? When you reinstalled cTrader, did you try Clean Installation

Best Regards,

Panagiotis


Head of Community Management at cTrader
12 Feb 2019, 17:04#5
ruylopezposts: 6since: 11 Feb 2019

I mean the cBot file. Yes, it does happen on other computer ass well.

13 Feb 2019, 09:34#6
Panagiotis Charalampousposts: 2610since: 13 Jan 2017

Hi ruylopez,

How about other cBots? Does it happen when you build other cBots as well on all computers?

Best Regards,

Panagiotis


Head of Community Management at cTrader
13 Feb 2019, 15:06#7
ruylopezposts: 6since: 11 Feb 2019

Yes, unfortunately. Last thing I am going to try is removing my virus program. If it doesn't work too I don't have any more ideas in mind. Is it possible to build algo file in a program other than cTrader ? 

13 Feb 2019, 15:18#8
Panagiotis Charalampousposts: 2610since: 13 Jan 2017

Hi ruylopez,

You can build a cBot using Visual Studio however the fact that you say that this happens on ALL computers for ALL cBots doesn't make much sense. Do you say that if you build e.g. Sample RSI cBot on any computer, you get that error on all computers you try? If the problem was so widespread then somebody else would have noticed too. Which broker's cTrader do you use? 

Best Regards,

Panagiotis


Head of Community Management at cTrader
13 Feb 2019, 16:16#9
ruylopezposts: 6since: 11 Feb 2019

"You can build a cBot using Visual Studio however the fact that you say that this happens on ALL computers for ALL cBots doesn't make much sense."

--I mean I have two computers and yes I get the error on both.

 

"Do you say that if you build e.g. Sample RSI cBot on any computer, you get that error on all computers you try?"

--Yes.

 

"If the problem was so widespread then somebody else would have noticed too" 

--True. I'm searching about this problem about a week and haven't seen a similar error yet.

 

"Which broker's cTrader do you use? "

-- Pepperstone.

 

 

 

 

14 Feb 2019, 16:22#10
Panagiotis Charalampousposts: 2610since: 13 Jan 2017

Hi ruylopez,

We managed to reproduce the message and it only happens when access is denied to the file. Can you please check the permissions of the specific file and folder?

Best Regards,

Panagiotis


Head of Community Management at cTrader